torsdag 4 december 2014

Tokigare Tokigast

Nu har jag varit här i lite mer än ett dygn. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, jag fnittrar konstant innebord. Pappan som heter Joe är helt galen, trodde aldrig jag skulle skriva detta men han pratar säkert tre gånger så mycket som vad jag gör. Helt galet, det tar liksom aldrig slut. När han skulle hämta mig från flygplatsen så åkte vi först och köpte sushi och sedan väntade en ganska rejäl biltur. Klockan var då tolv på natten och i min kropp var klockan sju på morgonen så jag var rätt sliten om man säger så. Efter en timmes kämpande kunde jag inte hålla emot och somnade nog mitt i en av hans historier om dittan och dattan.
Denna man verkar ha gjort det mesta, jobbat åt polisen, datatekniker, på casino, massör, guide, servitör, hemliga uppdrag åt staten och nu på en farm. Han kan alltså det mesta. Dessutom bakar han även bröd varje morgon!

1 kommentar:

  1. Gissar att du kommer att bidra när det gäller brödbakandet samt att "organisera" upp lite i det dagliga arbetet.
    Antar att du hört att det blir "nyval" i Sverige den 22 mars, dvs strax innan du kommer hem. Såg även att Kamloops blir värd för damernas hockey-vm våren 2016 :)

    SvaraRadera